Recomanacions

Envia les teves recomanacions i tindrem els millors Animes del moment.

Bleach

Kurosaki Ichigo és un estudiant d'institut que té la capacitat d'escoltar, veure i parlar amb fantasmes. Un dia es troba a una noia vestida amb roba negra de samurai a la seva habitació. Aquesta es diu Rukia Kuchiki i és una Shinigami*. Ella li explica que el seu treball és enviar les ànimes bones a un lloc anomenat Societat d'Ànimes i eliminar a les ànimes malignes o Hollows. Després Rukia atravesa el cor d'Ichigo amb la seva espasa així es converteix en Shinigami. Junts hauran de lluitar en diferentes batalles i aniran desenvolupant habilitats diferents.

* Un Shinigami és un Déu de la mort en la cultura japonesa.

Link: animeflv.me/Anime/1685/bleac-hda-Dr


Shingeki no kyojin

La història passa en un món en el que la humanitat ha estat a punt de ser exterminada pels Titans, uns gegants que no semblen ser intel·ligents i que devoren humans per plaer i no per alimentar-se. La gent, des de fa més de 100 anys, viu sota la protecció d'uns murs. Però arriba un dia en que apareix un tita diferent als altres, aquest destrueix els murs de la ciutat. Eren, en un atac dels Titans, veu com li devoren a la seva mare. Després d'uns anys ell i els soldats de l'equip d'exploració hauran d'unir forces per a derrotar a aquestes criatures i sobreviure a una extinció humana.

Link: skanime.net/animes/ataque-a-los-titanes/

One Piece

Aquesta és una historia épica de pirates. En Monkey D. Luffy, quan tenia 7 anys, sense voler es va menjar la fuita del diable la qual li va proporcionar un cos completament de goma. Ell vol ser el rei dels pirates per aixó haurà de buscar una tripulació, diners i un vaixell. Durant la història anirà aconseguint tot el que necessita y haurà de buscar el One Piece, el tresor perdut que farà que es converteixi en el rei dels pirates.

Link: veranimehd.net/anime/one-piece.html

High School DXD

High School DxD (ハ イ ス ク ー ル D × D Haisukūru D × D?) És una sèrie de novel·les lleugeres escrita per Ichiei Ishibumi i il·lustrada per Miyama-Zero. Actualment està sent publicada una adaptació al màniga, escrita pel mateix autor i il·lustrada per Hiroji Mishima.

Death Note

Light Yagami és un estudiant brillant que té una vida avorrida. Això canvia quan es troba un quadern anomenat Death Note, perdut per un Shinigami* que es diu Ryuk. Qualsevol nom que estigui escrit en aquella llibreta morirà d'un atac de cor. Light decideix utilitzar aquest quadern per a matar tots els criminals i crear un món perfecte.

Quan els criminals començen a morir de forma massiva, la policia és ajudada pel detectiu L. Així començarà una lluita d'intel·lectes, en Light buscant a L i L buscant a Light.

*Déu de la mort

Link: animeid.io/Anime/9814/death-note/

Naruto Shippuden

Després de dos anys i mig d'entrenament amb Jiraya, en Naruto torna al Poble de la Fulla on es troba amb els seus amics que també han entrenat i crescut molt. L'organització de Akasuki, formada per ninjes amb amb grans habilitats, recol·lecten als Bijus*. Naruto té al Kyubi** i és un blanc per l'organització, per això s'entrena per a derrotar a Akasuki i trobar a Sasuke.

*Besties de cua

**Nou cues

Link: shippuden.tv/online-sub-espanol-capitulos-hd